Ultimate Tights W Graphite

539 NOK

899 NOK

Treningstights med logobånd og nøkkellomme. Høyt liv.

Størrelse

Tekniske egenskaper

Dette materialet er slitesterkt og produsert for å tåle slitasje over tid, fra for eksempel vektstenger, hantler eller annet utstyr.
Materialet er i stretch både vertikalt og horisontalt noe som gir en utrolig fleksibilitet og elastitisitet. Det gir full bevegelsesfrihet for å gjøre treningsøkten din så behagelig som mulig.
Plagget er produsert i EU. Innenfor EU produserer vi i dag klær i Portugal, Litauen og Ungarn.
Dette materialet er motstandsdyktig mot nupper, selv etter mange vask.
Dette plagget har én eller flere lommer slik at du kan holde orden på småting når du trener. Noen lommer har glidelås, andre er åpne. Les den tekniske spesifikasjonen for informasjon om akkurat dette plagget.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 10680-016

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 173 cm høy og bruker størrelse S.

Ultimate Collection er vår "top of the line"-serie der vi har gått all in på både materialer, detaljer og passform. Navnet gjenspeiler tanken vår godt, det vil si at den passer for deg som ser etter de ultimate plaggene for at du skal kunne nå målene dine. Hele kolleksjonen er laget i EU.

- Funksjonsmateriale i 77% polyamid, 23% elastan
- ULTIMATE-logo i karbonfiber bak
- Justerbart elastisk liv
- Skjult nøkkellomme bak
- Svart refleks bak på leggen
- Laget i EU