Personvern
  • Gratis frakt på alle bestillinger over 500 NOK
  • Sikker betaling
  • Mer enn 11 000 anmeldelser
  • 365 dager åpent kjøp

Personvern

Enten du er privatkunde eller selskap, er ditt valg av oss basert på tillit. Å verne om tilliten er viktig for oss i alt vi gjør, også når det kommer til personvern og databeskyttelse.

Spørsmål om personvern og databeskyttelse og hvordan vi som selskap håndterer informasjonen om deg som kunde, blir stadig viktigere etterhvert som netthandelen vokser og blir en realitet for mange. I tråd med denne trenden, føler flere og flere mennesker en uro, men fremfor alt nysgjerrighet om hvordan informasjonen om dem håndteres.

Vi tror sterkt på å være helt transparente mot deg som kunde, og alltid være ærlige om hvordan din personlige informasjon håndteres, og hvordan vi tenker angående spørsmål om personvern og databeskyttelse. Derfor har vi samlet informasjon på denne siden sånn at du skal kunne forstå våre beslutninger og føle deg trygg på hvordan vi håndterer disse spørsmålene.

For oss er vår holdning ikke så komplisert ? den kan lett oppsummeres i fire hovedpunkter:

-Vi håndterer deg og all informasjon om deg med stor respekt, konfidensialitet og forsiktighet, og tenker alltid på hvordan vi kan beskytte ditt privatliv i utforming av våre tjenester og system.

-Vi gir kun informasjon om deg som kunde som kreves av de involverte selskapene for å kunne bestille, betale og gjennomføre leveringen til deg. -

-Du har rett til å når som helst be om en registerutskrift om informasjonen vi har samlet om deg. Du har også rett til å få dine opplysninger endret eller slettet om ønskelig.

-Vi er alltid åpen for dine meninger og synspunkter. Ta kontakt med oss via e-post, Facebook eller Instagram hvis du er det minste usikker på noe, eller hvis du har spørsmål til oss. Vår dør er alltid åpen for deg!

Hovedgrunnen til vårt engasjement for personvern og databeskyttelse kommer av vår respekt for deg som kunde og den tilliten du viser ved å velge oss som selskap.


/Din ICIW-familie

Choose your country

Visit
Continue to icaniwill.no