Tights & Leggings

Man kan aldri få for mange treningstights. Vi har flotte og funksjonelle tights til alle treningsformer. Uansett om det er treningssenter, yoga, løping, crossfit eller noe annet, så finnes det noe for akkurat deg. Hva du enn trener, er det viktig at dine tights holder høy kvalitet og har en god pusteevne. Vi har tights både med og uten kompresjon. I tillegg til funksjon, er det minst like viktig å føle seg fin og komfortabel under treningen. Uansett hvilken smak du har, satser vi på å ha en modell for deg. Mønstret eller ensfarget, kamuflasje eller med subtile detaljer. Det finnes treningstights for alle smaker!

Treningsleggings and treningstights

Å velge den riktige treningtightsen er viktig for din trenings prestasjon. Jo hardere du trener, jo viktigere er det å ha det rette utstyret og dette gjelder også treningsklær. Den rette treningsleggingsen kan utgjøre forskjellen mellom en vanlig treningsøkt og en personlig rekord.

Den perfekte treningstightsen bør ha den rette passformen og sitte godt. Den må ikke skli ned i midjen eller skrittet, den må være tøyelig, og du må kunne bøye knærne og føle deg trygg under alle bevegelser.

Mange av våre leggings og treningstights er laget av sømløst materiale, et utrolig populært materiale for de som trener mye. Materialet er strikket istedenfor vevet og sydd sammen med så få sømmer som mulig. Dette gir et utrolig fleksibelt, elastisk og mykt materiale som er perfekt egnet for treningstøy.


Tights og leggings har vært en av grunnsteinene i ICANIWILLs sortiment helt fra starten. De første tightsene som ble laget under ICANIWILL-merkevaren, ble utviklet for å dekke et hull i markedet, med stilige, komfortable treningstights som levde opp til kravene. I dag er tights og leggings fortsatt et av våre viktigste produkter, og noe vi er svært stolte over.

I dag selger ICANIWILL tights og leggings i mange ulike modeller. Fra elastiske og knebøysikre tights for harde treningsøkter til herlige og behagelige seamless-tights til yoga – vi er sikre på at du vil finne dine nye yndlingsleggings.

Tights og leggings fås i mange forskjellige modeller. Mange ønsker tights med høy midje, som dekker ordentlig og gjør at den sitter godt på plass. Andre foretrekker tights med normalhøyde i midjen. Seamless-tights er meget populære og fås som ⅞, ¾ eller i full lengde. Vi har også tights og leggings i mange forskjellige farger, fra svarte tights til grå, rød, lilla eller beige tights.