Retningslinjer for informasjonskapsler

ICANIWILL bruker informasjonskapsler og lignende teknologier. Noen informasjonskapsler er nødvendige for å sikre nettstedets funksjonalitet, det gjør det mulig for oss å måle og analysere nettstedets brukervennlighet og noen brukes for å gi relevante markedsføringsannonser.

For at du skal få den beste opplevelsen, anbefaler vi deg å godta alle typer informasjonskapsler. Du kan imidlertid endre og oppdatere innstillingene og preferansene dine til enhver tid på dette nettstedet.

COOKIE PREFERENCES

Hva er informasjonskapsler?
Informasjonskapsler er små tekstfiler som nettleseren ønsker å lagre på enheten din (datamaskinen, nettbrettet og/eller mobiltelefonen). Informasjonskapsler brukes til å "huske" eller "gjenkjenne" deg, og til å lagre dine preferanser, innstillinger og relevant informasjon når du besøker nettstedet.

Tidsbegrensede informasjonskapsler lagres kun i en bestemt periode. Når denne tiden er utløpt, slettes informasjonskapselen fra nettleseren din og lagres deretter på nytt neste gang du besøker nettstedet. Noen informasjonskapsler er ikke tidsbegrensede og vil være lagret på enheten din, helt til du aktivt velger å fjerne dem.

Øktinformasjonskapsler er ikke tidsbegrensede. Disse informasjonskapslene lagres midlertidig på enheten din og slettes automatisk når du lukker nettleseren.

Hvilke informasjonskapsler bruker vi?

Nødvendige
ICANIWILLs nettplattform bruker informasjonskapsler for å aktivere nettstedets grunnleggende funksjonalitet. Det omfatter innlogging, utsjekking og handlekurv. Disse informasjonskapslene lagrer ikke personlig identifiserbar informasjon og kan ikke slås av.

Markedsføring
Informasjonskapsler som brukes for reklame og markedsføring. Gjennom tredjepartsselskaper, gjør disse informasjonskapslene oss i stand til å tilby deg produkter, priser og tilbud som vi mener er relevante for deg, selv når du besøker andre nettsteder. Uten disse informasjonskapslene blir ikke annonsene du mottar når du besøker andre nettsteder, tilpasset i samme grad.

Analyse og statistikk
Informasjonskapsler for å måle en brukeropplevelse og for å sikre at nettstedet fungerer og optimaliseres. Vi måler for eksempel antall personer som besøker nettstedet vårt og fra hvilke enheter slik at vi kan tilby en best mulig opplevelse.

Ytelse
Informasjonskapsler som bidrar til å forbedre nettstedets ytelse, f.eks. raskere lastingstider. Ved å samtykke til disse informasjonskapslene vil nettstedet huske besøket ditt og kunne overvåke og optimalisere nettstedets ytelse. All informasjon som genereres av disse informasjonskapslene er generell og anonym.

Innstillinger for informasjonskapsler i nettleseren din
Du kan endre innstillingene dine direkte, til enhver tid, i nettleseren din og slette informasjonskapsler som er lagret på enheten din.

Hvis du har blokkert informasjonskapsler i nettleseren din, kan vi ikke garantere for nettstedets funksjonalitet og ytelse, fordi enkelte funksjoner krever informasjonskapsler. Blokkering av informasjonskapsler kan derfor føre til at nettstedet ikke fungerer som det skal.

For informasjon om innstillinger for informasjonskapsler i noen av de vanligste nettleserne, kan du se:

Google Chrome
Windows Edge
Mozilla Firefox
Windows Internet Explorer
Opera
Apple Safari

Denne siden ble sist oppdatert: 15.3.2021. Disse retningslinjene kan endres i fremtiden.