Mirage Tights Wmn Dk Purple

599 NOK

799 NOK

Løpeleggings med sidelommer.

Størrelse

Mirage Sports Bra Light Dusty Purple

Gå til produkt

Tekniske egenskaper

Materialet er i stretch både vertikalt og horisontalt noe som gir en utrolig fleksibilitet og elastitisitet. Det gir full bevegelsesfrihet for å gjøre treningsøkten din så behagelig som mulig.
Dette plagget slipper gjennom luft slik at du kan kjenne deg tørr og sval, selv under de hardeste treningsøktene.
Dette plagget har én eller flere lommer slik at du kan holde orden på småting når du trener. Noen lommer har glidelås, andre er åpne. Les den tekniske spesifikasjonen for informasjon om akkurat dette plagget.

Varenr.: 13436-216

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 169 cm høy og bruker størrelse S.

Mirage Collection henter inspirasjon fra sommerens løpeøkter. Denne kolleksjonen har plagg for menn og kvinner, fra uformell jogging til sprint med høy intensitet, med beskyttelse mot både vind og sol.
Løpeleggings med sidelommer. Mirage Tights er der for deg hvert steg på veien. Materialet er svært elastisk med fukttransporterende egenskaper og laserskåret perforering som gir lufting. Sidelommer som gjør at du får eiendelene dine med deg. Tynn elastikk i midjen holder leggingsene på plass.

- 75 % resirkulert nylon, 25 % spandex
- Høyttransporterende stoff
- Benlommer på sidene i laserskåret stoff som sikrer pusteevnen
- Laserskåret perforering for pusteevne på baksiden av kneet

Shop the look