Mirage T-shirt Wmn Black

449 NOK

449 NOK

Elastisk T-skjorte med baklomme.

Størrelse

Mirage 2-in-1 Shorts Wmn Light Dusty Purple

Gå til produkt

Tekniske egenskaper

Materialet er i stretch både vertikalt og horisontalt noe som gir en utrolig fleksibilitet og elastitisitet. Det gir full bevegelsesfrihet for å gjøre treningsøkten din så behagelig som mulig.
Dette plagget slipper gjennom luft slik at du kan kjenne deg tørr og sval, selv under de hardeste treningsøktene.
Plagget er helt eller delvis produsert av resirkulert materiale. Se spesifikasjonene for å se detaljer. Ved å bruke resirkulerte materialer bruker vi ressurser som allerede er i omløp. Som en del av klimastrategien vår skal 80 % av alt materiale som brukes i produktene våre være resirkulert innen 2025.

Varenr.: 13431-001

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 178 cm høy og bruker størrelse XS.

Mirage Collection henter inspirasjon fra sommerens løpeøkter. Denne kolleksjonen har plagg for menn og kvinner, fra uformell jogging til sprint med høy intensitet, med beskyttelse mot både vind og sol.
Elastisk T-skjorte med baklomme. Mirage T-shirt er flott som innerste lag for løping. Materialet er svært elastisk med fukttransporterende egenskaper og laserskåret perforering som gir lufting. En glidelåslomme på baksiden holder tingene dine trygge. Tettsittende passform og høy hals.

- 86% resirkulert nylon, 14% spandex
- Tettsittende passform
- Høyttransporterende stoff
- Glidelåslomme på baksiden for verdisaker
- Laserskåret perforering for pusteevne midt på ryggen
- Fireveis stretch

Shop the look