Mirage Sports Bra Black

499 NOK

499 NOK

Sports-BH med middels støtte

Størrelse

Mirage Tights Wmn Black

Gå til produkt

Tekniske egenskaper

Materialet er i stretch både vertikalt og horisontalt noe som gir en utrolig fleksibilitet og elastitisitet. Det gir full bevegelsesfrihet for å gjøre treningsøkten din så behagelig som mulig.
Sports-BH-en har medium støtte. Passer aktiviteter med middels intensitet.
Plagget har paneler eller detaljer i nettingmateriale. Netting er et gjennomhullet eller åpent strikket tøy som slipper gjennom luft og kroppsvarme, noe som gir en svalere følelse når du svetter som mest.
BH-en har formstøpte skåler for best mulig passform. Skålene gir god støtte uten å begrense bevegelsesfriheten.
Plagget er helt eller delvis produsert av resirkulert materiale. Se spesifikasjonene for å se detaljer. Ved å bruke resirkulerte materialer bruker vi ressurser som allerede er i omløp. Som en del av klimastrategien vår skal 80 % av alt materiale som brukes i produktene våre være resirkulert innen 2025.

Kundeservice: Medium støtte

Varenr.: 13435-001

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 169 cm høy og bruker størrelse XS.

Mirage Collection henter inspirasjon fra sommerens løpeøkter. Denne kolleksjonen har plagg for menn og kvinner, fra uformell jogging til sprint med høy intensitet, med beskyttelse mot både vind og sol.
Sports-BH med middels støtte. Mirage Sports-BH’en gir god støtte for de fleste løpere. Materialet er svært elastisk med fukttransporterende egenskaper og laserskåret perforering som gir lufting. De støpte skålene, elastisk midje og racerrygg gir mer støtte, og stroppene har ekstra polstring for enda mer komfort. Justerbar BH-lås bak.

- 75% resirkulert nylon, 25% spandex
- Middels støtte
- Høyttransporterende stoff
- Justerbar elastisk lukking bak
- Laserskåret perforering for pusteevne bak og foran
- Polstrede, brede stropper for en mer komfortabel passform
- Støpte skåler

Shop the look