Boxer 3-pack Black

199 NOK

249 NOK

3-pakning boksershorts i bærekraftig bomull.

Størrelse

Tekniske egenskaper

3-pack

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 11363-001

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Don't ikke undervurdér dette fantastiske undertøysettet. Materialet i disse boxerne er en blanding av klassisk bomull og elastan som er perfekt for hverdagsbruk.

- 95% BCI Cotton 5% Elastane
- 3 par
- ICIW linning med logo
- Normal i størrelse

Better Cotton Initiative (BCI) er et globalt non-profit organisasjon og det største bærekraftsprogrammet for bomull på verdensbasis. Les mer på