Mercury tech tank top Pine Green

135 NOK

449 NOK

Nettingsinglet med reflekstrykk.

Størrelse

Tekniske egenskaper

Dette plagget har refleksdetaljer både bak og foran for full synlighet i mørket.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 11933-097

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 188 cm høy og bruker størrelse M.

Nettingsinglet med reflekstrykk. Mercury Tech Tank Top er nettingundertøy som er perfekt til løping og annen trening. Det mønstrede nettingmaterialet gir fantastisk luftgjennomstrømming og holder deg tørr og sval. Reflksdetaljer og sidesømmer trukket forover gjør utseendet komplett.

- Nettingmateriale for fantastisk luftgjennomstrømming
- 92 % polyester 8 % Spandex
- Reflekterende ICIW-logo på forsiden
- Refleksdetalj på ryggen for god synlighet
- Standard passform

Shop the look