Unified Sweat Shorts Black

250 NOK

499 NOK

Joggeshorts i bomull med sømløs kant.

Størrelse

Unified Sleeveless T-shirt Print White

Gå til produkt

Tekniske egenskaper

Dette plagget er designet med snor i midjen, slik at du kan justere passformen og sørge for at plagget holder seg på plass når du trener. Ta ut snoren før vask, slik at den ikke blir ripet opp i vaskemaskinen.
Økologisk bomull dyrkes uten bruk av farlige kjemikalier, gjødsel og sprøytemidler, og gir bedre landbrukspraksis som bidrar til å bevare både vann- og landressurser.
Dette plagget har én eller flere lommer slik at du kan holde orden på småting når du trener. Noen lommer har glidelås, andre er åpne. Les den tekniske spesifikasjonen for informasjon om akkurat dette plagget.
Plagget er helt eller delvis produsert av resirkulert materiale. Se spesifikasjonene for å se detaljer. Ved å bruke resirkulerte materialer bruker vi ressurser som allerede er i omløp. Som en del av klimastrategien vår skal 80 % av alt materiale som brukes i produktene våre være resirkulert innen 2025.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 13229-001

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 170 cm høy og bruker størrelse S.

Modell 2 er 183 cm høy og bruker størrelse M.

Joggeshorts i bomull med sømløs kant. Unified er vår kjønnsnøytrale kolleksjon, laget for å tilpasse seg deg. Denne shortsen er laget av 100 % bomull og har en elastisk linning med snøring. To åpne håndlommer i siden. Shortsen kan justeres ved å klippe rett under trensene i sidesømmen for å oppnå den perfekte lengden for deg.

– 76 % økologisk bomull, 24 % resirkulert bomull
– 325 GSM
– åpne håndlommer på siden
– sømløs kant
– justerbar lengde på to nivåer
– unisex-størrelser – sjekk størrelsesguiden for informasjon
– ensartet trykk på baksiden

Shop the look