Stride 2-in-1 Shorts Men Light Blue

519 NOK

649 NOK

Treningsshorts i 2-i-1-stil.

Størrelse

Tekniske egenskaper

Plagget er designet og produsert med en 2-i-1-funksjon der innertightsen er av et fleksibelt og mykt materiale som øker komforten under trening, mens det utenpåliggende plagget fullfører looken. Noen av innertightsene er utstyrt med lomme for mobil, baller eller nøkler. Se de tekniske spesifikasjonene for informasjon om akkurat dette plagget.
Dette plagget har én eller flere lommer slik at du kan holde orden på småting når du trener. Noen lommer har glidelås, andre er åpne. Les den tekniske spesifikasjonen for informasjon om akkurat dette plagget.
Plagget er helt eller delvis produsert av resirkulert materiale. Se spesifikasjonene for å se detaljer. Ved å bruke resirkulerte materialer bruker vi ressurser som allerede er i omløp. Som en del av klimastrategien vår skal 80 % av alt materiale som brukes i produktene våre være resirkulert innen 2025.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 13195-155

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 183 cm høy og bruker størrelse M.

Treningsshorts i 2-i-1-stil. Stride 2-in-1 Shorts er lagd for trening og tunge treningsøkter. Det yttersiden på til shortsen er lagt av lettvevd nettingstoff, og den tettsittende på shortsen er laget av tøyelig og fleksibelt materiale. Sammen bidrar de til at du kan bevege deg enkelt og uten distraksjoner. De har to åpne lommer og en skjult glidelåslomme, og en løkke bak for å feste håndkleet eller skjorta.

- Indre kortbukse: 75% Polyester 25% Spandex. Innersøm 22 cm.
-Ytre shorts: 90% resirkulert Polyester 10% Spandeks. Innersøm 13 cm.
- ICIW logo foran
- Standard passform

Shop the look