Stride Muscle Fit Long Sleeve Men White

479 NOK

599 NOK

Treningstopp med mesh-paneler.

Størrelse

Tekniske egenskaper

Plagget har en strammere passform for optimal bevegelsesfrihet.
Plagget har paneler eller detaljer i nettingmateriale. Netting er et gjennomhullet eller åpent strikket tøy som slipper gjennom luft og kroppsvarme, noe som gir en svalere følelse når du svetter som mest.
Plagget er helt eller delvis produsert av resirkulert materiale. Se spesifikasjonene for å se detaljer. Ved å bruke resirkulerte materialer bruker vi ressurser som allerede er i omløp. Som en del av klimastrategien vår skal 80 % av alt materiale som brukes i produktene våre være resirkulert innen 2025.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 13415-002

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 183 cm høy og bruker størrelse M.

Treningstopp med mesh-paneler. Stride Muscle Fit Long Sleeve er laget for de tøffeste treningsøktene. Denne toppen er utviklet for optimal pusteevne og fleksibilitet. Den har strategisk plasserte mesh-paneler på sidene som sørger for ventilasjon og fuktregulering under treningsøktene. Den ettersittende passformen og raglanermene fremhever figuren din samtidig som den gir fri bevegelse, noe som gjør den perfekt til ulike sportsaktiviteter.

– Mesh-paneler i sidene
– 86 % resirkulert nylon, 14 % elastan. Mesh-paneler: 72 % nylon, 28 % elastan.
– ICIW-logo foran
– Sporty passform

Shop the look