Reboot Long Sleeve Men Black

449 NOK

599 NOK

Treningstopp med lange ermer i elastisk materiale.

Størrelse

Reboot Tech Workout Pants Night Green

Gå til produkt

Tekniske egenskaper

Materialet er i stretch både vertikalt og horisontalt noe som gir en utrolig fleksibilitet og elastitisitet. Det gir full bevegelsesfrihet for å gjøre treningsøkten din så behagelig som mulig.

Varenr.: 13322-001

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 182 cm høy og bruker størrelse M.

Treningstopp med lange ermer i elastisk materiale. Reboot-kolleksjonen er en treningskolleksjon med snitt og detaljer som fremhever kroppen, laget for å hjelpe deg med å bli den beste versjonen av deg selv. Reboot Long Sleeve er den perfekte toppen for enhver treningsøkt. Dekorative sømmer og splitt nederst for god bevegelighet. Liten lomme på ermet.

- 85 % nylon, 15 % elastan
- ICIW-logoprint midt bak
- Normal passform

Shop the look