Mercury Pullover Hoodie Black

400 NOK

799 NOK

Pullover med hette.

Størrelse

Mercury Tights Men Camo

Gå til produkt

Tekniske egenskaper

Dette plagget har refleksdetaljer både bak og foran for full synlighet i mørket.
Sorona® er en delvis plantebasert polymer. Fordi det reduserer vår avhengighet av ikke-fornybare fossile ressurser, har det også lavere miljøpåvirkning enn andre syntetiske materialer som polyester og nylon.
Plagget er helt eller delvis produsert av resirkulert materiale. Se spesifikasjonene for å se detaljer. Ved å bruke resirkulerte materialer bruker vi ressurser som allerede er i omløp. Som en del av klimastrategien vår skal 80 % av alt materiale som brukes i produktene våre være resirkulert innen 2025.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 11945-001

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 180 cm høy og bruker størrelse L.

Pullover med hette. Mercury Pullover Hoodie er beregnet til løping og annen utendørs trening. Hettegenseren har mikrofleece-fôr for å holde deg varm, og høy krage som kan trekkes opp over haken for ekstra varme. Sidesømmene er trukket forover for å skape en fin silhuett.

- 87 % resirkulert polyester 13% Spandex
- Refkterende ICIW-logo på forsiden
- Ekstra høy krage for full dekning
- Hull foran på venstre erme gir enkel tilgang til treningsklokken din.
- Fullengde
- Standard passform

Shop the look