Mirage T-shirt Jacket Men Faded Sea Green

599 NOK

799 NOK

Kortermet jakke i ripstop-materiale.

Størrelse

Mirage Pants Men Black

Gå til produkt

Mirage T-shirt Men Black

Gå til produkt

Tekniske egenskaper

Plagget har en strammere passform for optimal bevegelsesfrihet.
Dette plagget er designet med snor i midjen, slik at du kan justere passformen og sørge for at plagget holder seg på plass når du trener. Ta ut snoren før vask, slik at den ikke blir ripet opp i vaskemaskinen.
Dette plagget slipper gjennom luft slik at du kan kjenne deg tørr og sval, selv under de hardeste treningsøktene.
Dette plagget har én eller flere lommer slik at du kan holde orden på småting når du trener. Noen lommer har glidelås, andre er åpne. Les den tekniske spesifikasjonen for informasjon om akkurat dette plagget.
På ICANIWILL har vi tatt et aktivt valgt om å kun samarbeide med SAB og YKK. YKK ble grunnlagt i Japan i 1934 og er i dag verdens største leverandør av glidelåser. SAB vinner år etter år utmerkelser for arbeidet sitt med å designe og skape produkter i verdensklasse. Begge aktørene er ledende innen utvikling og produksjon av høykvalitets nyskapende og velprøvde glidelåser, glidelåstrekkere og annet tilbehør. Hvorfor YKK og SAB? Vi tror på det vi kaller "bærekraftig designprosess" der valget av leverandører til alle deler av plagget til sammen bidrar til å gi plagget god levetid. Ved å velge etablerte og sterke aktører innen for eksempel glidelåser, bidrar det til en bærekraftig og tidløs design.

Varenr.: 13440-330

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 183 cm høy og bruker størrelse M.

Mirage Collection henter inspirasjon fra sommerens løpeøkter. Denne kolleksjonen har plagg for menn og kvinner, fra uformell jogging til sprint med høy intensitet, med beskyttelse mot både vind og sol.
Kortermet jakke i ripstop-materiale. Mirage T-shirt Jacket gir beskyttelse mot elementene, takket være evnen til å sperre vind, sol og til og med lett regn ute. Glidelåsen i full lengde, en høy hals og halvt gjennomsiktig ripstop-materiale gjør den flott å ha utenpå andre plagg, på og utenfor stien. Åpning bak for lufting, og to frontlommer samt en stor baklomme for alle eiendelene dine.

- 100 % nylon
- Normal passform
- Glidelåslomme bak
- Frontlommer med glidelås
- Vindtett og vanntett materiale
- Lufting på baksiden
- Justerbar snøring i livet

Shop the look