Mirage Pants Men Black

674 NOK

899 NOK

Løpebukse med refleksdetaljer. Mirage

Størrelse

Mirage T-shirt Jacket Men Faded Sea Green

Gå til produkt

Tekniske egenskaper

Plagget har en strammere passform for optimal bevegelsesfrihet.
Dette plagget er designet med snor i midjen, slik at du kan justere passformen og sørge for at plagget holder seg på plass når du trener. Ta ut snoren før vask, slik at den ikke blir ripet opp i vaskemaskinen.
Materialet er i stretch både vertikalt og horisontalt noe som gir en utrolig fleksibilitet og elastitisitet. Det gir full bevegelsesfrihet for å gjøre treningsøkten din så behagelig som mulig.
Plagget har paneler eller detaljer i nettingmateriale. Netting er et gjennomhullet eller åpent strikket tøy som slipper gjennom luft og kroppsvarme, noe som gir en svalere følelse når du svetter som mest.

Varenr.: 13442-001

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 183 cm høy og bruker størrelse S.

Mirage Collection henter inspirasjon fra sommerens løpeøkter. Denne kolleksjonen har plagg for menn og kvinner, fra uformell jogging til sprint med høy intensitet, med beskyttelse mot både vind og sol.
Løpebukse med refleksdetaljer. Mirage Pants er flotte til oppvarmingsjoggeturen eller til løpeturer på kjølige dager. Materialet er svært elastisk med fukttransporterende egenskaper, og et nettingparti i skrittet gir ekstra lufting. Elastikk, glidelås og refleksdetaljer nederst på benet.

- 85 % nylon, 15 % spandex
- Atletisk passform
- Fleksibelt pustende stoff
- Snøring og elastikk i livet
- Elastisk bak
- Nettingkile på innsiden av benet for lufting
- Refleksdetaljer nederst på baksiden av benet

Shop the look