Scrunch Jumpsuit Orange

240 NOK

1 199 NOK

Træningsheldagt med rynkedetaljer foran og bagpå.

Størrelse

Tekniske egenskaper

Leggings og kortbukser er "knebøysikre", det vil si at du kan stole på at de ikke blir gjennomsiktige når du gjør knebøy eller andre øvelser slik at materialet strekker seg. Hvis stoffet er i en lys farge, anbefaler vi at du alltid bruker undertøy med tilsvarende farge som huden din.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 13083-116

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 179 cm høy og bruker størrelse S.

Workout jumpsuit med scrunch detaljer foran og bak. Våre Scrunch Jumpsuit er perfekt for all slags trening, fra treningsstudio til yoga-timen. Materialet er komfortabelt og tøyelig, og gir full bevegelighet. Forsiden på Jumpsuiten er fôret, mens ryggen er åpen for kjølingens skyld. Flatterende detaljer som sømløst skritt foran, og scrunch-detaljer foran og bak gir deg følelsen av å være uslåelig

- 77 % Nylon 23 % Spandex
- SWEATTECH™ technology
- ICIW logo foran på hoften
- Sytråd av 100 % resirkulert polyester
- Scrunch-effekt foran og bak
- Hel lengde
- Ingen skåler
- Passer best for personer mellom 164–176 cm høyde

Shop the look