Smash Padel 2-in-1 Tank Top Coral

449 NOK

449 NOK

Topp med innebygd sports-BH.

Størrelse

Training Biker Shorts Black Wmn

Gå til produkt

Tekniske egenskaper

Toppen har en innebygd sports-BH for å optimalisere treningsgarderoben din.
Plagget har en strammere passform for optimal bevegelsesfrihet.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 11643-111

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 168 cm høy og bruker størrelse XS.

Laget for å yte, konstruert for å vinne. Smash-kolleksjonen er designet spesifikt for Padel med take på din ytelse og utholdenhet. Med funksjonelle materialer og førsteklasses design har we' fokusert på detaljene slik at du kan fokusere på spillet.

- Super-elastisk materiale for 360° bevegelse
- 77 % nylon 23 % spandex
- Sports-BH på innsiden
- ICIW-logo foran
- ICANIWILL PADEL-logo på ryggen
- hel lengde
- Atletisk passform

Shop the look