Revive Mesh Cropped Tank Top Wmn Dusty Brown

120 NOK

399 NOK

Cropped mesh tank-top.

Størrelse

Revive Mesh Tights Wmn Dusty Brown

Gå til produkt

Tekniske egenskaper

Plagget er laget av et ventilerende nettingmateriale. Netting er et gjennomhullet eller åpent strikket tøy som slipper gjennom luft og kroppsvarme, noe som gir et lett og svalt materiale. Perfekt for svette treningsøkter.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 13275-280

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 160 cm høy og bruker størrelse S.

Cropped mesh tank-top. Revive Mesh cropped tank-top er laget for svette treningsøkter. En tank-topp laget av et stretchy mesh-materiale for god ventilasjon, med høy halsutringning og racerrygg.

- 75 % nylon, 25 % spandex
- ICANIWILL-logo bak
- Høy halsutringning
- Avkortet passform

Shop the look