Ultimate Training Tights Wmn Green Camo

539 NOK

899 NOK

Treningsleggings med logodetalj.

Størrelse

Ultimate Training Sports Bra Green Camo

Gå til produkt

Tekniske egenskaper

Dette materialet er slitesterkt og produsert for å tåle slitasje over tid, fra for eksempel vektstenger, hantler eller annet utstyr.
Vår egenutviklede Sweattech™-teknologi er lagd for å transportere fukt og svette fra kroppen til stoffets overflate, der det fordamper. Dermed kan du holde deg tørr ogt komfortabel når du trener.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 11969-250

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 179 cm høy og bruker størrelse S.

Treningsleggings med logodetalj. Ultimate Training Tights er laget for harde treningsøkter. Materialet er tøyelig for full bevegelse, og med løpegangen i livet får du en perfekt passform. Dekorative ICIW-logoer for en kul stil.Ultimate Collection er vår "top of the line"-serie der vi har gått all in på både materialer, detaljer og passform. Navnet gjenspeiler tanken vår godt, det vil si at den passer for deg som ser etter de ultimate plaggene for at du skal kunne nå målene dine.

– 78 % resirkulert polyester 22 % spandex
– ULTIMATE-logo bak
– SWEATTECH™
– ICIW-logo på siden
– Justerbar linning med snor
– Refleksdetaljer på baksiden av leggen
– Liten lomme bak på linningen
– Høyt liv
– Full lengde

Shop the look