Shourai Tights Wmn Blood Red

899 NOK

899 NOK

Treningstights med lomme.

Størrelse

Shourai Sports Bra Wmn Blood Red

Gå til produkt

Tekniske egenskaper

Dette plagget har én eller flere lommer slik at du kan holde orden på småting når du trener. Noen lommer har glidelås, andre er åpne. Les den tekniske spesifikasjonen for informasjon om akkurat dette plagget.
Plagget er helt eller delvis produsert av resirkulert materiale. Se spesifikasjonene for å se detaljer. Ved å bruke resirkulerte materialer bruker vi ressurser som allerede er i omløp. Som en del av klimastrategien vår skal 80 % av alt materiale som brukes i produktene våre være resirkulert innen 2025.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 13391-080

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 174 cm høy og bruker størrelse S.

Shourai er en treningskolleksjon som henter inspirasjon fra hverdagens superhelter. Plaggene er laget for å være både funksjonelle og futuristiske og noe utenom det vanlige. Kolleksjonen er laget av resirkulerte og organiske materialer med detaljer av høy kvalitet.

Treningstights med lomme. Tightsene kombinerer en edgy stil med god funksjonalitet. Linningen er V-formet foran og har en V-formet søm bak, med strikk for god passform. Glidelåsdetalj på den ene siden og en lomme på den andre. Materialet er elastisk og gir god bevegelighet.

– 75 % resirkulert nylon, 25 % elastan
– Sidelomme med spennelukking
– V-formet design i midjen foran og bak
– Shourai-logo
– Middels høy midje
– Full lengde

Shop the look