Scrunch V-shape Tights Black

799 NOK

799 NOK

Treningstights med V-formet scrunch-effekt.

Størrelse

Tekniske egenskaper

Materialet er i stretch både vertikalt og horisontalt noe som gir en utrolig fleksibilitet og elastitisitet. Det gir full bevegelsesfrihet for å gjøre treningsøkten din så behagelig som mulig.
Leggings og kortbukser er "knebøysikre", det vil si at du kan stole på at de ikke blir gjennomsiktige når du gjør knebøy eller andre øvelser slik at materialet strekker seg. Hvis stoffet er i en lys farge, anbefaler vi at du alltid bruker undertøy med tilsvarende farge som huden din.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Materiale: Cut and Sew

Varenr.: 13145-001

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Scrunch er et enestående produkt i sortimentet med et design som fremhever formene på en smigrende måte! Fremhev formene dine med scrunch-effekt bak. Materialet kjennes mykt og godt mot kroppen og tightsen har gode pusteegenskaper. Hva mer kan man ønske seg av treningstøyet sitt?

- Scrunch-teknologi som fremhever formene.
- 77 % polyamid, 23 % elastan
- ICIW-logo på venstre hofte
- ICANIWILL-logo på venstre ben
- Produsert i EU
- Europeisk stoff med høy ytelse
- Gode pusteegenskaper
- Høyt liv

Shop the look