Nimble Curve Tights Autumn Brown

419 NOK

699 NOK

Supermyke leggings med flatterende sømmer.

Størrelse

Nimble Adjustable Sports Bra Autumn Brown

Gå til produkt

Tekniske egenskaper

Dette materialet er supermykt og kjennes som et ekstra hudlag. Det er litt mer ømfintlig, så vær forsiktig med treningsutstyr og overflater som kan skape friksjon, ettersom det kan skade tøyet.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 13306-232

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 170 cm høy og bruker størrelse S.

Supermyke leggings med flatterende sømmer. Nimble Curve Tights er laget for yoga, pilates eller bare som hverdagsleggings. Materialet er det samme supermyke stoffet som våre populære Nimble Tights, men med forskjellige sømdetaljer for å flattere kurvene dine. Tynn strikk i linningen for å holde dem på plass. Råkanten nederst kan skjæres til slik det passer deg, bare klipp under trensene i sidesømmen.

- 75% nylon 25% spandex
- ICIW-logo bak
- Justerbar benlengde, bare klipp under trensene i sidesømmen
- Tynn strikk i linningen
- Høy midje
- Full lengde

Shop the look