Reboot Cropped T-shirt Black

329 NOK

549 NOK

Avkortet topp med rygg i mesh.

Størrelse

Reboot Tights Night Green

Gå til produkt

Tekniske egenskaper

Plagget har paneler eller detaljer i nettingmateriale. Netting er et gjennomhullet eller åpent strikket tøy som slipper gjennom luft og kroppsvarme, noe som gir en svalere følelse når du svetter som mest.

Varenr.: 13329-001

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 173 cm høy og bruker størrelse XS.

Avkortet topp med rygg i mesh. Reboot-kolleksjonen er en treningskolleksjon med snitt og detaljer som fremhever kroppen, laget for å hjelpe deg med å bli den beste versjonen av deg selv. Reboot Cropped T-shirter laget av et sportsmateriale av høy kvalitet med stretch for full bevegelighet. En rekke detaljer for en flatterende passform. Mesh-panel i ryggen for bedre luftgjennomstrømning.

- 75 % nylon, 25 % elastan
- ICIW-logo foran
- Mesh-innlegg bak
- Atletisk passform
- Avkortet lengde

Shop the look