Everyday Cotton Cropped T-shirt Black

319 NOK

399 NOK

Avkortet t-skjorte i bomullsblanding. Everyday Cotton Cropped T-shirt er din nye hverdagsfavoritt. T-skjorten har en boxy passform og er laget av en myk bomullsblanding. Skråbånd i halsutringningen og brodert logo i ryggen.- 95 % økologisk bomull, 5 % elastan- ICIW-logo brodert bak- Senkede skuldre- Avkortet lengde- Avslappet passform

Størrelse

Tekniske egenskaper

Økologisk bomull dyrkes uten bruk av farlige kjemikalier, gjødsel og sprøytemidler, og gir bedre landbrukspraksis som bidrar til å bevare både vann- og landressurser.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 13312-001

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 175 cm høy og bruker størrelse S.

Avkortet t-skjorte i bomullsblanding. Everyday Cotton Cropped T-shirt er din nye hverdagsfavoritt. T-skjorten har en boxy passform og er laget av en myk bomullsblanding. Skråbånd i halsutringningen og brodert logo i ryggen.

- 95 % økologisk bomull, 5 % elastan
- ICIW-logo brodert bak
- Senkede skuldre
- Avkortet lengde
- Avslappet passform

Shop the look