Revive Mesh Sports Bra Dusty Blue

135 NOK

449 NOK

Sports-bh med middels støtte, med mesh-paneler.

Størrelse

Revive Mesh Tights Wmn Dusty Blue

Gå til produkt

Tekniske egenskaper

Sports-BH-en har medium støtte. Passer aktiviteter med middels intensitet.
Plagget har paneler eller detaljer i nettingmateriale. Netting er et gjennomhullet eller åpent strikket tøy som slipper gjennom luft og kroppsvarme, noe som gir en svalere følelse når du svetter som mest.
Denne BH-en har uttakbare BH-innlegg slik at du kan velge det som passer deg. Tas gjerne ut når du vasker BH-en.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Kundeservice: Medium støtte

Varenr.: 13276-098

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 160 cm høy og bruker størrelse S.

Sports-bh med middels støtte, med mesh-paneler. Revive Mesh sports-bh er laget for svette treningsøkter. Den har høy halsutringning med stretchy mesh-paneler foran og bak for god ventilering. Racerrygg og elastisk midje for perfekt passform.

- 75 % nylon, 25 % spandex
- ICANIWILL-logo bak
- Høy halsutringning
- Mesh-detaljer
- Uttakbar vattering
- Middels støtte

Shop the look