Divine Seamless Sports Bra Black

449 NOK

449 NOK

Seamless sports-BH med middels støtte.

Størrelse

Divine Seamless Tights Wmn Black

Gå til produkt

Tekniske egenskaper

Sports-BH-en har lett støtte. Passer aktiviteter med lav intensitet.
Denne BH-en har uttakbare BH-innlegg slik at du kan velge det som passer deg. Tas gjerne ut når du vasker BH-en.
Seamless er rent teknisk en strikkemetode som brukes ved produksjon. Til forskjell fra "cut and sew" innebærer seamless at plagget rundstrikkes i en maskin og ferdigstilles ved at man skjærer opp deler av plagget for å skape armer og åpninger som siden sys sammen. Det innebærer at et ferdigstilt "seamless-plagg" kan ha sømmer, men betydelig færre enn i et plagg laget med konvensjonell "cut and sew"-teknikk. Strikketeknikken Seamless har utviklet seg enormt de siste 5–10 årene og har mulighet for flere ulike typer tekniske og prestasjonsfremmende elementer som for eksempel kompresjon, ventilasjon, fleksibilitet, redusert friksjon og færre ubehagelige sømmer. Utover design og tekniske elementer innebærer også seamless-produksjon redusert tekstilsvinn. Dette skyldes at plagget strikkes etter mål i stedet for at delen skjæres ut av et større tøystykke. Ved å endre garn eller garnets komposisjon og hvordan man behandler det, kan man oppnå uendelige kombinasjoner av strech, følelse, design og passform.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Materiale: Seamless

Kundeservice: Lett støtte

Varenr.: 13544-001

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 178 cm høy og bruker størrelse XS.

Feel divine. Denne kolleksjonen passer til alt fra høyintensive treningsøkter til avslappende spaserturer. Både sports-BH-en og leggingsene former seg flatterende etter kroppen din, samtidig som de gir deg mulighet til å bevege deg fritt i hverdagen.
Seamless sports-BH med middels støtte. Seamless sports-BH med middels støtte. Sports-BH-en har strikkede detaljer som understøtter progresjonen din og får deg til å føle deg fantastisk. Fireveis stretchmateriale gir full bevegelsesfrihet uansett øvelse. Ribbestrikket linning og racerback for støtte og for å holde BH-en på plass.

- 92 % resirkulert nylon 8 % spandex
- Piké-strikk med mesh-detaljer
- Fireveis stretch
- Reflekterende logo i sølv på brystet
- Ikke-avtakbare kopper
- Middels støtte

Shop the look