Mirage 2-in-1 Shorts Wmn Black

479 NOK

599 NOK

To-i-én-løpeshorts.

Størrelse

Mirage Cropped 1/4 Zip Tank Top Wmn Sea Green

Gå til produkt

Tekniske egenskaper

Plagget er designet og produsert med en 2-i-1-funksjon der innertightsen er av et fleksibelt og mykt materiale som øker komforten under trening, mens det utenpåliggende plagget fullfører looken. Noen av innertightsene er utstyrt med lomme for mobil, baller eller nøkler. Se de tekniske spesifikasjonene for informasjon om akkurat dette plagget.
Dette plagget er designet med snor i midjen, slik at du kan justere passformen og sørge for at plagget holder seg på plass når du trener. Ta ut snoren før vask, slik at den ikke blir ripet opp i vaskemaskinen.
Dette plagget har én eller flere lommer slik at du kan holde orden på småting når du trener. Noen lommer har glidelås, andre er åpne. Les den tekniske spesifikasjonen for informasjon om akkurat dette plagget.

Varenr.: 13437-001

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 169 cm høy og bruker størrelse S.

Mirage Collection henter inspirasjon fra sommerens løpeøkter. Denne kolleksjonen har plagg for menn og kvinner, fra uformell jogging til sprint med høy intensitet, med beskyttelse mot både vind og sol.
To-i-én-løpeshorts. Mirage 2-i-1-shorts er laget for den varme løpeturen om sommeren. Innershortsen er stram og elastisk, og det løsere ytterlaget gir god pusteevne med et lett nettingmateriale. Midjen har både elastikk og snøring for perfekt passform. Liten sidelomme for nøkler eller øreproppveske.

- Ytterlag: 100 % polyester. Innerlag: 95 % polyester, 5 % spandex
- Høyttransporterende stoff
- Elastisk innershorts
- Lomme på siden
- Justerbar snøring i livet
- Innersøm: 7,5 cm i størrelse S

Shop the look