Mercury Shorts Wmn Black

499 NOK

499 NOK

Kort løpeshorts i 2-i-1-stil.

Størrelse

Tekniske egenskaper

Dette plagget har refleksdetaljer både bak og foran for full synlighet i mørket.
Dette plagget er designet med snor i midjen, slik at du kan justere passformen og sørge for at plagget holder seg på plass når du trener. Ta ut snoren før vask, slik at den ikke blir ripet opp i vaskemaskinen.
Plagget er helt eller delvis produsert av resirkulert materiale. Se spesifikasjonene for å se detaljer. Ved å bruke resirkulerte materialer bruker vi ressurser som allerede er i omløp. Som en del av klimastrategien vår skal 80 % av alt materiale som brukes i produktene våre være resirkulert innen 2025.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 11963-001

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 172 cm høy og bruker størrelse S.

Kort løpeshorts i 2-i-1-stil. Mercury Shorts er den ultimate løpeshortsen. Den har en bred elastisk linning og tettsittende undershorts, så den sitter godt, og to lommer i front med skjulte YKK-glidelåser. Reflekterende logo foran og reflekterende sømmer bak gjør deg synlig på løpeturen.

- Overshorts: 100 % resirkulert polyester
- Undershorts: 80 % nylon 20 % Spandex
- Reflekterende ICIW-logo i front
- Reflekterende sømmer på ryggen
- Lommer i front med skjulte glidelåser
- Justerbar linning med strikk og snor
- SWEATTECH™
- Tettsittende undershorts
- 8 cm benlengde

Shop the look