Stance Long Sleeve Wmn Burgundy

599 NOK

599 NOK

Langermet med utskårne detaljer.

Størrelse

Stance Tights Wmn Mauve

Gå til produkt

Tekniske egenskaper

Dette plagget er designet med snor i midjen, slik at du kan justere passformen og sørge for at plagget holder seg på plass når du trener. Ta ut snoren før vask, slik at den ikke blir ripet opp i vaskemaskinen.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 13183-006

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 178 cm høy og bruker størrelse XS.

Langermet med utskårne detaljer. Stance Long Sleeve er laget av et tynt joggestoffmateriale, designet for treningsstudioet, dansestudioet eller den kan brukes som fritidsplagg. Snøring i livet for ettersittende passform, åpne skuldre og snøringdetaljer på ermene.

- 65 % polyester 30 % bomull 5 % spandex
- ICIW-logo på ermene
- Justerbart liv
- Justerbare ermer
- Åpne skuldre
- Ryggen er lengre enn forsiden
- Full lengde

Shop the look