Everyday Tech Long Sleeve White

449 NOK

449 NOK

Trenings-topp med maskefelt.

Størrelse

Tekniske egenskaper

Plagget har paneler eller detaljer i nettingmateriale. Netting er et gjennomhullet eller åpent strikket tøy som slipper gjennom luft og kroppsvarme, noe som gir en svalere følelse når du svetter som mest.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 13132-002

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 173 cm høy og bruker størrelse S.

Trenings-topp med maskefelt. Teknisk hverdags-topp med rund hals for alle ledere innen trening og sport. Maskefeltene på siden gir god lufting og holder deg kjølig under treningen. Toppen har en liten ICIW-logo foran.

- Basisstoff: 78% Nylon 22% Spandex
- Maskestoff: 92% Polyester 8% Spandex
- Maskefeltene på sidene gir god lufting
- svetteteknologi;
- ICIW-logo foran
- Standard passform

Shop the look