Everyday Cropped Crewneck Dark Grey

559 NOK

699 NOK

Avkortet genser med rund hals og raglan-ermer.

Størrelse

Tekniske egenskaper

Plagget er helt eller delvis produsert av resirkulert materiale. Se spesifikasjonene for å se detaljer. Ved å bruke resirkulerte materialer bruker vi ressurser som allerede er i omløp. Som en del av klimastrategien vår skal 80 % av alt materiale som brukes i produktene våre være resirkulert innen 2025.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 13310-005

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 170 cm høy og bruker størrelse XS.

Avkortet genser med rund hals og raglan-ermer. Everyday Cropped Crewneck er den perfekte hverdagsgenseren. Materialet er mykt med en børstet innside for ultimat komfort. Senkede skuldre og ribbestrikkede mansjetter på ermene og nederste kant for en oversized look.
- 43 % bomull, 35 % resirkulert bomull, 22 % polyester
- ICIW-logo brodert bak
- Middels avkortet lengde
- Normal passform

Shop the look