Ultimate Training Cropped Hoodie White

649 NOK

649 NOK

Ekstra avkortet hettegenser med lange ermer.

Størrelse

Ultimate Training Sports Bra White

Gå til produkt

Ultimate Training Tights Wmn Black Camo

Gå til produkt

Tekniske egenskaper

Sorona® er en delvis plantebasert polymer. Fordi det reduserer vår avhengighet av ikke-fornybare fossile ressurser, har det også lavere miljøpåvirkning enn andre syntetiske materialer som polyester og nylon.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 11967-002

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 169 cm høy og bruker størrelse XS.

Ekstra avkortet hettegenser med lange ermer. Ultimate Training Cropped Hoodie gir deg en tøff stil på treningssenteret. Den er i behagelig collegegenser-stoff og har raglanermer og justerbar hette. Råkanten er kortere foran.Ultimate Collection er vår "top of the line"-serie der vi har gått all in på både materialer, detaljer og passform. Navnet gjenspeiler tanken vår godt, det vil si at den passer for deg som ser etter de ultimate plaggene for at du skal kunne nå målene dine.

– 67 % bomull 27 % polyester 6 % spandex
– Reflekterende ICANIWILL-logo i front
– Justerbar hette
– Avkortet passform

Shop the look