Stride Cropped Hoodie Wmn Light Blue

489 NOK

699 NOK

Kort hettegenser

Størrelse

Stride Sweatpants Wmn Light Blue

Gå til produkt

Tekniske egenskaper

Plagget har en hette med snøring så du kan justere passformen.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 13212-155

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 176 cm høy og bruker størrelse XS.

Kort hettegenser Strides Korte Hettegenser er laget for å varme opp, kjøle seg ned, eller for en hviledag. Materialet har en bomullsfølelse med en myk innside og hetten kan justeres med snorer. Falden er kortere foranpå bryststykket som har splitter i sidene.

- 60 % Bomull 35 % Polyester 5 % Elastan
- ICIW-logo foran
- Justerbar hette med snorer
- Lengre bakstykke enn bryststykke
- Kort lengde

Shop the look