Soft Knit Oversized Hoodie Light Beige

799 NOK

999 NOK

Lounge-hettegenser i behagelig strikket materiale. Avslappet passform.

Størrelse

Define Seamless Pocket Shorts Wmn Black

Gå til produkt

Tekniske egenskaper

Plagget har en oversized og løs passform for optimal bekvemmelighet.

Vask: Vaskes ved maks. 30° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger. Tørkes flatt etter vask.

Varenr.: 13417-320

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 178 cm høy og bruker størrelse XS.

Lounge-hettegenser i behagelig strikket materiale. Soft Knit Hoodie er din nye bestevenn på sofaen etter trening eller på hviledagen. Materialet i bomullsblanding er tungt og mykt for optimal komfort. Hettegenseren har fôret hette, ribbede mansjetter og en behagelig, avslappet passform med nedsenket skulder. Vi anbefaler at plagget oppbevares brettet og liggende for å holde formen.

- 90 % bomull, 9 % nylon, 1 % elastan
- 680 g/m² kraftig ribbet materiale
- Brodert ICIW-logo
- Avslappet passform
- Full lengde

Shop the look