Recharge Hoodie Wmn Faded Green

799 NOK

799 NOK

Ribbet hettegenser med snøring.

Størrelse

Tekniske egenskaper

Plagget har en hette med snøring så du kan justere passformen.

Vask: Vaskes ved maks. 30° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Materiale: Ribbed

Varenr.: 13400-312

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 175 cm høy og bruker størrelse S.

Ribbet hettegenser med snøring. Recharge er en kolleksjon av loungewear i et supermykt ribbet materiale som føles behagelig. Kombiner de komfortable toppene og underdelene for å gjøre hviledagen enda bedre og la kroppen lade opp. Hetten er foret og har justerbar snøring. Standard lengde og en rett passform.

- 57 % bomull, 38 % polyester, 5 % elastan
- Senkede skuldre for et avslappet uttrykk
- Justerbar hette med flat snøring
- Halstape med ICIW varmepresset logo
- ICIW-broderilogo på ermet
- Avslappet passform, standard lengde

Den svarte varianten er mindre i størrelsen, og vi anbefaler å gå opp i størrelse for å få en løsere passform.

Shop the look