Invisible Socks 3-pack White

103 NOK

129 NOK

Sokker med lav skjæring.

Størrelse

Tekniske egenskaper

3-pack

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 13154-002

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Sokker med lav skjæring. Usynlige sokker designet for å ikke synes når du bruker sko. Materialkombinasjonen gjør våre usynlige sokker myke og komfortable samtidig som de har god ventilasjon. De har silikon på innsiden av hælene for å hindre at sokkene faller av. Primært ikke laget for trening med høy intensitet.

- 80% Bomull 17% Polyamid 3% Elastan
- Lavt snitt
- Logo under foten
- Antiglid med silikon på innsiden av hælene
- 1-pakning eller 3-pakning

Shop the look