ICIW Sports Glasses 1 Gold

1 199 NOK

1 199 NOK

Lette løpebriller med UV-beskyttelse.

Størrelse

Varenr.: 13503-357

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Lette løpebriller med UV-beskyttelse. ICIW Sports Glasses er laget for å ta løpingen din til neste nivå. De lette kvalitetsmaterialene og det sporty utseendet gjør disse brillene til din beste følgesvenn når du løper på solfylte dager.

Vi har utviklet sportsbrillene i samarbeid med Spektrum Sports, et prisbelønt svensk merke innen sportsutstyr som har spesialisert seg på å lage høytytende utstyr for friluftsentusiaster. Rammene er laget av et biobasert materiale produsert av ricinusbønner, noe som gjør dem mye mer karboneffektive enn materialer laget av fossilt brensel.

Integrert med Zeiss-linser for optimal kontrast, klarhet og skarphet og fremragende optisk funksjon. Linsene gjør at du kan se stien i større detalj, slik at du kan velge den beste veien videre.

- Lett innfatning laget av biobasert polyamid
- Justerbare brillestenger for perfekt passform
- Slagfaste polykarbonat-linser
- Hydrofobisk belegg som hindrer tildugging
- UV400 – beskytter øynene mot skadelige solstråler
- Designet i Sverige, produsert i Sveits og Italia
- Leveres i beskyttende mikrofiberpose