Stride Sweatshirt Men Black

599 NOK

599 NOK

Treningsgenser.

Størrelse

Stride Sweat pants Men Beige

Gå til produkt

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 12017-001

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 183 cm høy og bruker størrelse M.

Treningsgenser. Stride Sweatshirt er en hettegenser laget for trening og oppvarming. Det er laget av behagelig bomullsblandingsmateriale som holder fasongen vask etter vask. Det er litt lenger bak og med en gummistipe på ryggen som hindrer at du sklir på treningsbenker og andre glatte underlag. Reflekterende ICIW-logo på armen.

- 59.4% Bomull, 34.1% Polyester 6.5% Elastane
- ICIW logo foran og på armen
-Standard passform
- Lengre bak, for komfort og stil

Shop the look