Om oss - ICANIWILL
  • Gratis frakt på alle bestillinger over 500 NOK
  • Sikker betaling
  • 365 dager åpent kjøp

Om oss

Historien om ICANIWILL

Alt startet med en enkel post-it.
Når grunnleggeren Gustaf Ollas sette det på speilet på badet hans i Uppsala i 2009 hadde han ingen anelse om at det var starten på en lang og vellykket reise. ICANIWILL er en enkel mantra, en utfordring for deg selv og resten av verden. Jeg kan gjøre det, og jeg vil gjøre det. Året var 2012 og Gustaf hadde bestemt seg for å avslutte sin heltidsjobb for å fokusere på ICANIWILL-konseptet. Gustaf jobbet som personlig trener og solgte kostholdskurs online.

I løpet av denne tiden bemerket han at det var overraskende få selskaper og merker å velge mellom når det gjaldt å trene klær nichat mot den voksende trenings- og crossfit-verdenen. Han skjønte raskt at det var både stort potensial og flere muligheter. Med slagord ICANIWILLL i tankene, begynte arbeidet med å lære tekstil design og produksjon fra bakken og til å finne leverandører som kan produserer klær og produkter som vil passe både Gustav og alle andre som er interessert i fitness trening folk han møtte daglig.
Det tok noen år før puslespillene begynte å falle på plass, og i 2014 flyttet selskapet til det første kontoret, klar til å motta første leveringsklær.Gustaf skriker lagringshylle i de første ICIW-lokalene / Solna, Stockholm / 2014

35 kvadratmeter rom, med verken vindu eller kjøkken, hadde mer enn nok plass til den første forsendelsen på 100 strømpebukser, spesielt etter at strømpebuksene ble solgt etter mindre enn en dag. Disse strømpebuksene hadde den spesielle kamuflasjonsdesignen, som nå regnes som en av selskapets signaturvarer. Det tok ikke lang tid før det var på tide å oppgradere.


ICIW Fasadskylt HQ

I 2015 flyttet selskapet med det åpenbare navnet ICANIWILL til Sollentuna.
De 100 strømpebuksene ble raske 100, og spredningen gjennom sosiale medier i kombinasjon med et fremspringende design raskt økte hastigheten på virksomheten. Til tross for den åpenbare etterspørselen, var det aldri et spørsmål om bare å frigjøre nye klær og produkter så snart det gikk. Det var ganske motsatt.

Prosessen for å produsere nye klær tar vanligvis mellom 6-12 måneder, fra idé til prototype og til slutt til ferdig produkt. Alt vil klappe, fra design og design til montering, materiale og andre store og små detaljer. Denne prosessen stiller også høye krav til leverandører og produsenter. ICANIWILL eier ingen egne fabrikker, men jobber med ulike produsenter og produsenter over hele verden. De spesielle strømpebåndene kommer i stor grad fra Italia, et land som klarte å avgrense materiale og kunnskap om strekkstoffer. Til slutt er det for ICANIWILL å tilby høykvalitets treningstøy til en konkurransedyktig pris. De fleste produkter er produsert i begrenset opplag for å gjøre kunden til å føle seg unik.

Vi i ICANIWILL legger stor vekt på kvaliteten på klærne at våre kunder ikke bare å nyte våre produkter, ønsker vi at klærne vil hjelpe deg å nå dine treningsmål og følge deg på din egen personlige trening tur.
I de senere årene ICANIWILL ikke bare vokser som selskap og merkevare, har vi også vært i stand til å inspirere og motivere tusenvis av mennesker over hele verden til å våge og å kjempe for sine liv mål. Hashtag #icaniwill har blitt brukt mer enn 1.600.000 ganger skriftlig. Vi vil at våre klær, vårt merke og vår mantra skal hjelpe deg med å innse at du har alt du trenger for å nå dine mål og drømmer innenfor deg. Enten det er i trening, helse eller arbeid, kan du gjøre det. Du nå målet ditt!
 
I dag er vi 20 personer som jobber heltid for å utvikle og forfine våre produkter og tjenester. Vi håper at familien følelsen vi prøver å skape i selskapet, hvor vi støtter hverandre og våre kunder i løpet av reisen, skal underbygge det vi gjør, og vi håper at du vil være en del av ICANIWILL familien.
 


 
 

   
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Choose your country

Visit
Continue to icaniwill.no