Om oss

Det hele startet med en Post-It-lapp på et baderomsspeil – i dag selger vi treningsklær av høy kvalitet over hele verden.

Året er 2007 og ICANIWILLs grunnlegger, Gustaf Ollas, bestemmer seg for å begynne å studere uten å ta opp studielån. Han måtte jobbe ekstra i helger og ferier for å få endene til å møtes som student. I tillegg til studiene startet Gustaf en blogg om hverdagen sin, som snart utviklet seg til å bli en treningsblogg. Senere ble bloggen en av Sveriges største blogger med fokus på trening og mat.

For å holde oppe motivasjonen i krevende tider, festet Gustaf en Post-It-lapp med ordene JEG KAN, JEG VIL på baderomsspeilet. Disse ordene fungerte som en daglig påminnelse om at han måtte fokusere og arbeide hardt for å nå målene sine. Gustaf tilbrakte mye tid på treningssenteret og oppdaget at det fantes et udekket behov innen treningsklær. Utvalget av overbevisende, svensk treningstøy var ikke godt nok. Med denne innsikten og Jon Olssons Camo-mønster som inspirasjon, bestemte han seg for å lære mer om hvordan man lager klær.


To år og mange prøver senere ble den første ikoniske Camo-tightsen lansert på nett. Den ble opprinnelig solgt etter forhåndsbestilling og med fire ukers leveringstid, slik at produsenten kunne produsere på etterspørsel. Ettersom Gustaf var den eneste som jobbet for ICANIWILL, brukte han alle sine våkne timer på å designe nye produkter, pakke bestillinger, løpe til postkontoret, svare på e-post fra kundene og bygge en merkevare på sosiale medier. Merket ble raskt lagt merke til på Instagram der Gustaf kunne kommunisere med kunder og få tilbakemeldinger, innspill og nye ideer.

I dag er ICANIWILL et av de raskest voksende merkene innen treningsklær i Skandinavia og et godt etablert selskap i Norden og resten av Europa. Det var ordene "JEG KAN JEG VIL" som motiverte Gustaf til å tøye grenser og våge å drømme stort. ICANIWILL fortsetter nå å motivere og oppmuntre andre rundt om i verden til å arbeide hardt for å nå egne mål. ICANIWILL har som mål å legge til rette for kundenes egne høye prestasjoner ved å tilby treningsklær av høy teknisk kvalitet. Velkommen til ICIWs verden.