Stride Sweat Shorts Men Black

449 NOK

599 NOK

Shorts med lommer for trening.

Størrelse

Tekniske egenskaper

Dette plagget har én eller flere lommer slik at du kan holde orden på småting når du trener. Noen lommer har glidelås, andre er åpne. Les den tekniske spesifikasjonen for informasjon om akkurat dette plagget.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 13200-001

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 189 cm høy og bruker størrelse L.

Shorts med lommer for trening. Stride shorts er laget for trening. De er laget av et behagelig bomullsblandingsmateriale som holder fasongen vask etter vask. De har to åpne lommer, en gjemt glidelåslomme, og en indre lomme for telefonen din, i et svettebestandig materiale. Elastisk snøring i midjen holder shortsen på plass. Gummistriper på bakre del av buksebenet.

- 59.4% Bomull, 34.1% Polyester 6.5% Elastane
- Midjesnøring
- To åpne lommer
- Indre mobiltelefonlomme av svettesikkert materiale
- Glidelåslomme på sidesømmen for små gjenstander
- Innersøm på 15 cm
- ICIW logo på forsiden
- Standard passform

Shop the look