Unified Sleeveless T-shirt Print Yellow

200 NOK

399 NOK

Ermeløs t-skjorte i bomullsblanding med sømløs kant.

Størrelse

Unified Sweat Shorts Beige

Gå til produkt

Tekniske egenskaper

Plagget har en oversized og løs passform for optimal bekvemmelighet.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 13231-101

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 170 cm høy og bruker størrelse S.

Modell 2 er 183 cm høy og bruker størrelse M.

Ermeløs t-skjorte i bomullsblanding med sømløs kant. Unified er vår kjønnsnøytrale kolleksjon, laget for å tilpasse seg deg. Denne ermeløse t-skjorten er laget av et tyngre bomullsblandingsmateriale i oversized-stil med markert utringning. Overdelen kan justeres ved å klippe rett under trensene i sidesømmen for å oppnå den perfekte lengden for deg.

– 50 % bomull, 50 % polyester
– sømløs kant
– justerbar lengde på tre nivåer
– oversized-passform
– unisex-størrelser – sjekk størrelsesguiden for informasjon
– Uttalelse trykket på baksiden

Shop the look