Stride Sleeveless Hoodie Men Black

499 NOK

499 NOK

Ermeløs hettegenser med sidelomme.

Størrelse

Stride Workout Pants Men Dark Brown

Gå til produkt

Tekniske egenskaper

Dette plagget har én eller flere lommer slik at du kan holde orden på småting når du trener. Noen lommer har glidelås, andre er åpne. Les den tekniske spesifikasjonen for informasjon om akkurat dette plagget.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 12016-001

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 183 cm høy og bruker størrelse M.

Ermeløs hettegenser med sidelomme. Stride Sleeveless Hoodie er laget for trening. Det laget av behagelig bomullsblandingsmateriale som holder fasongen vask etter vask. Det litt lenger bak enn foran, har en fôret hette med gummidyppede snorer, og små sidehull med revnesperrer. En gummistipe på ryggen hindrer at du sklir på treningsbenker og andre glatte underlag. Glidelåslomme på den ene siden. .

- 59.4% Bomull, 34.1% Polyester 6.5% Elastane
- ICIW logo foran
- Justerbar hette
- Standard passform
- Glidelåslomme på siden
- Lengre bak, for komfort og stil

Shop the look