T-Shirts

T-skjorten, kanskje det viktigste plagget blant enhver manns treningstøy. T-skjorten er et grunnleggende og nødvendig plagg, men kan samtidig være helt spesiell og variere stort i materiale og utforming. Våre mesh-T-skjorter er lagd spesielt for gymtrening og crossfit, men fungerer minst like godt til løping og andre treningsformer. Det er de nøye sammensatte materialene som gjør våre T-skjorter så eksepsjonelle. Alle som har vært på et treningssenter vet at treningen gir et naturlig kick. Men det blir så mye bedre når klær og materialer hjelper til og bidrar til å gjøre treningen enklere. At du i tillegg ser ordentlig bra ut i plaggene våre gjør at svært mange også bruker dem utenfor treningsøkten på treningssenteret!

Trenings-T-skjorter til menn

Den rette T-skjorten kan spille en stor rolle for treningen din. Du trenger en T-skjorte som gir deg full bevegelse samtidig som den transporterer bort svetten og holder deg avkjølt. Og den skal jo også være pen!

Hos ICANIWILL finner du T-skjorter til menn i et hav av varianter. Vårt materiale Tri-Blend består av polyester, bomull og rayon, som gir et utrolig mykt og behagelig stoff. En annen favoritt er våre T-skjorter med mesh. Mesh er lett og fleksibel, og fremfor alt har den veldig god pusteevne som holder T-skjorten din sval og komfortabel gjennom hele treningsøkten.

Enten du foretrekker en herre-T-skjorte med statementtrykk eller et mer diskré design, har vi en trenings-T-skjorte for akkurat deg. Match med våre populære herreshorts eller herretights for et komplett treningsantrekk. Hard work pays off!