Workout Melange T-shirt Men Black

319 NOK

399 NOK

Tynn t-skjorte i svalt blandingsmateriale. Standard passform.

Størrelse

Tekniske egenskaper

Dette plagget slipper gjennom luft slik at du kan kjenne deg tørr og sval, selv under de hardeste treningsøktene.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 13509-001

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 186 cm høy og bruker størrelse M.

Denne melange t-skjorten er en favoritt blant mange. Materialet er lett og føles mykt, noe som gjør at t-skjorten passer til enhver treningsøkt. Raglanermer for full bevegelsesfrihet og en sporty look. Holder deg tørr og avkjølt ved tøff trening.
- 54,3 % nylon, 29,5 % polyester, 16,2 % spandex
- ICIW-trykk
- Behandlet for bedre fuktighetshåndtering
- Tilgjengelig i flere farger
- Standard passform