Training Club Tee Raglan Black

180 NOK

449 NOK

T-skjorte med raglanermer.

Størrelse

Training Club Sweat shorts Men Dk Teal

Gå til produkt

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 13120-001

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 190 cm høy og bruker størrelse L.

T-skjorte med raglanermer. Training Club Tee Raglan er en t-skjorte til all slags trening. Stoffet er mykt og føles som bomull. Raglanermene fremhever den sporty stilen og gir full bevegelse. Stort trykk på ryggen for å gjøre inntrykk.

– Stoff: 60 % bomull, 40 % polyester
– T-skjorte i deilig, melert bomull/polyester
– Trykt reflekterende ICIW-logo på brystet
– Stort teksttrykk bak
- Standard passform

Shop the look