Workout Mesh T-shirt Men Dark Blue Melange

299 NOK

399 NOK

Trenings-T-skjorte med mesh i ryggen.

Størrelse

Training 2-in-1 Shorts Black

Gå til produkt

Tekniske egenskaper

Dette plagget slipper gjennom luft slik at du kan kjenne deg tørr og sval, selv under de hardeste treningsøktene.
Plagget er helt eller delvis produsert av resirkulert materiale. Se spesifikasjonene for å se detaljer. Ved å bruke resirkulerte materialer bruker vi ressurser som allerede er i omløp. Som en del av klimastrategien vår skal 80 % av alt materiale som brukes i produktene våre være resirkulert innen 2025.
Vår egenutviklede Sweattech™-teknologi er lagd for å transportere fukt og svette fra kroppen til stoffets overflate, der det fordamper. Dermed kan du holde deg tørr ogt komfortabel når du trener.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 13042-264

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 180 cm høy og bruker størrelse L.

Trenings-T-skjorte med mesh i ryggen. Workout T-shirt er laget til racketsport og annen variert trening. Den er laget av et pustende og lett stoff, med melange-meshstoff i front og waffle-meshstoff i ryggen for optimal luftsirkulasjon. Raglanermer for full bevegelsesfrihet.

– Hovedstoff: 90 % polyester, 10 % nylon. Innfellinger: 92 % polyester, 8 % Spandex
– Lett stoff som gjør det lett å bevege seg, uten heftelser
– Mesh i ryggen for god luftsirkulasjon
– ICIW-logo på høyre side av brystet
– Raglanermer
– Standard passform
– SWEATTECH™

Shop the look