Unified Bikers

329 NOK

549 NOK

Sykkelshorts med sømløs kant.

Størrelse

Unified Hoodie Beige

Gå til produkt

Tekniske egenskaper

Dette plagget er designet med snor i midjen, slik at du kan justere passformen og sørge for at plagget holder seg på plass når du trener. Ta ut snoren før vask, slik at den ikke blir ripet opp i vaskemaskinen.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 13232-001

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 170 cm høy og bruker størrelse XS.

Modell 2 er 183 cm høy og bruker størrelse S.

Sykkelshorts med sømløs kant. Unified er vår kjønnsnøytrale kolleksjon, laget for å tilpasse seg deg. Materialet er elastisk og behagelig, og den sømløse kanten kan kuttes under trensene i innerbenet for å få oppnå perfekt lengde. Snøring i midjen.

– 75 % nylon, 25 % spandex
– snøring i midjen
– sømløs kant
– justerbar lengde
– unisex-størrelser – sjekk størrelsesguiden for informasjon
– ensartet trykk på benet

Shop the look