Shourai Shorts Men Black

599 NOK

599 NOK

Treningsshorts i et lett og luftig materiale.

Størrelse

Tekniske egenskaper

Sorona® er en delvis plantebasert polymer. Fordi det reduserer vår avhengighet av ikke-fornybare fossile ressurser, har det også lavere miljøpåvirkning enn andre syntetiske materialer som polyester og nylon.
Dette plagget har én eller flere lommer slik at du kan holde orden på småting når du trener. Noen lommer har glidelås, andre er åpne. Les den tekniske spesifikasjonen for informasjon om akkurat dette plagget.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 13385-001

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 186 cm høy og bruker størrelse L.

Shourai er en treningskolleksjon som henter inspirasjon fra hverdagens superhelter. Plaggene er laget for å være både funksjonelle og futuristiske og noe utenom det vanlige. Kolleksjonen er laget av resirkulerte og organiske materialer med detaljer av høy kvalitet.

Treningsshorts i et lett og luftig materiale. Med åpne lommer foran og en liten lomme med glidelås på benet. Snøring i midjen og kile i skrittet for full bevegelsesfrihet.

– 55 % polyester, 45 % sorona
– Lommer foran og lomme med glidelås på venstre ben
– Snøring i midjen.
– Shourai-logo

Shop the look