Revive Sweatshorts Men Black

479 NOK

599 NOK

Sweat-shorts i bomullsmateriale.

Størrelse

Revive Hoodie Print Men Black

Gå til produkt

Tekniske egenskaper

Plagget har en hette med snøring så du kan justere passformen.
Dette plagget har én eller flere lommer slik at du kan holde orden på småting når du trener. Noen lommer har glidelås, andre er åpne. Les den tekniske spesifikasjonen for informasjon om akkurat dette plagget.

Vask: Vaskes ved maks. 40° C. Ikke bruk tøymykner ved vasking. Må ikke brukes i tørketrommel. Vaskes med lignende farger.

Varenr.: 13463-001

Vår ambisjon er å sende bestillingen så snart som mulig. Hvis du bestiller før 13.00, vil den bli sendt samme dag! Husk at leveransen kan være lengre i perioder med høyt salg og helligdager. Ved kassen ser du nøyaktig hvilke priser og leveringsmetoder som gjelder for bestillingen din. Prisene i vår nettbutikk er inkludert moms (mva). Alle priser er oppført eksklusive fraktkostnader. Fraktkostnad er lagt til prisen og betales av kunden. Fraktkostnad er kunngjort ved bestilling. Vi tilbyr retur innen 30 dager og gratis bytte. Retur uten bytte til et annet produkt koster 49 NOK. Returer sendes via samme leverandør som leverte bestillingen.

Beskrivelse

Modell 1 er 183 cm høy og bruker størrelse S.

Revive er en kolleksjon med sweat-sett for de varmere årstidene, laget i bomullsmaterialer som er myke og behagelige uten at du blir for varm.
Oversized passform. Velg en mindre størrelse for en mer tettsittende passform.
Sweat-shorts i bomullsmateriale. Shorts med en oversized passform for den ultimate avslappede stemningen. Mykt bomullsmateriale med frotté bakside. Elastisk midje med snor for å holde dem på plass.
- Avslappet passform
- Åpne sidelommer og falske baklommer
- Snor og elastikk i midjen
- Innersøm 17 cm i størrelse M
- Print med vintage-følelse
- 100 % bomull

Shop the look